Vena Contacta
Vena Contracta    Beurzen Wie levert wat ? Referenties Leveranciers Contact FR - EN

     Producten
     Angenstein
     FHT
     Guichon
     Herberholz
     Netherlocks
     Phoenix, Strack & Daume
     Pro-Lock

 

 

NETHERLOCKS Safety Systems BV is een Nederlandse fabrikant van verschillende op maat gemaakte producten om de veiligheid in uw bedrijf te verhogen. Ze zijn o.a. gespecialiseerd in afsluitervergrendelingen. Deze afsluitervergrendelingen, ook wel "valve interlocks" genaamd garanderen dat afsluiters worden geopend of gesloten in een vooraf bepaalde volgorde waardoor de menselijke factor, en daarmee de kans op verkeerd handelen, volledig wordt uitgesloten.

De toepassingen zijn oneindig en de NETHERLOCKS afsluitervergrendelingen zijn geschikt voor alle type afsluiters in alle maten. Daarnaast ontwikkelt NETHERLOCKS allerlei toebehoren aan afsluiters voor specifieke toepassingen zoals "partial stroke testen" of "Positie indicatie". Voor de montage van deze producten op uw afsluiters heeft zowel de firma NETHERLOCKS alsook de firma VENA CONTRACTA opgeleide en ervaren technici ter beschikking.

Het NETHERLOCKS gamma bestaat onder meer uit:

Process interlocking:
Vergrendelingsystemen om verschillende stappen in uw proces gecontroleerd te laten verlopen.

Valve position indication:
De VPI (staat voor Valve Position Indicator) kan opgebouwd worden op alle types van handwielbediende afsluiters en geeft een terugmelding van de open- en/of gesloten positie van de afsluiter.

Partial stroke testing:
Het partial stroke test system type FAITH (staat voor Fail Action Integrity Test Handling) is een zuiver mechanisch systeem waarmee men een "partial stoke test" kan uitvoeren op ESD / HIPPS afsluiters.

Valve operation:
De Power Wrench is een pneumatisch gereedschap om grote afsluiters of afsluiters met een hoog aantal omwentelingen te bedienen.

Lock-out/Tag-out producten:
Verschillende eenvoudige vergrendelingsystemen om afsluiters tijdelijk te vergrendelen met een hangslot. Netherlocks Safety Systems

Website: www.netherlocks.com

 

Vena Contracta • Kam 13 / 1 • B-1780 Wemmel • Tel.: +32(0)2 582 98 50 • Fax: +32(0)2 582 98 59

web design: Superwebdesign