+32(0)2 582 98 50

Over ons

VENA CONTRACTA bv is een leverancier gespecialiseerd in hoogwaardige industriële afsluiters, accessoires en aanverwante producten. 
 
De producten die VENA CONTRACTA aanbiedt vinden hun afzet in een brede waaier aan industriële toepassingen, hoofdzakelijk in de chemische en petrochemische industrie.
 
Door de grote verscheidenheid van uitvoeringen, grootten, drukklassen en materialen kunnen wij met ons afsluitergamma een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden afdekken. Wij kunnen u zowel "DIN" als "ASME" afsluiters aanbieden gaande van DN 4 tot DN 3000, voor toepassingen van -200°C tot +1100°C en van -1 tot 800 bar. Onze afsluiters zijn verkrijgbaar in koolstofstaal, roestvrij staal, maar ook uit speciale materialen zoals monel, hastelloy, titanium, nikkel, duplex en andere hoogtechnologische legeringen. Onze afsluiters kunnen voorzien worden van verwarmingsmantels, spoelaansluitingen, testaansluitingen, spindelverlengingen, vergrendelsystemen, veerterugbrengende hendels en andere hulpstukken. Met het oog op de bediening kunnen hendels, handwielen, reductiekasten of tal van andere pneumatische, elektrische, of hydraulische aandrijvingen en accessoires toegevoegd worden.
 
Door onze jarenlange ervaring op gebied van afsluiters en regelventielen staan wij garant voor deskundig advies. Voor specifieke toepassingen of probleemgevallen zoeken wij samen met de klant naar de meest effectieve en economische oplossing. Onze grote ervaring en onafhankelijke opstelling ten opzichte van diverse toeleveranciers staat garant voor het juiste advies en de afsluiterkeuze het meest geschikt voor de toepassing. Waar andere leveranciers de handdoek in de ring gooien zal VENA CONTRACTA u een oplossing bieden ! 
 
VENA CONTRACTA, een bedrijf in beweging waar de druk het laagst is en de snelheid het hoogst !
 

Ontspanning

Op ons bureel hebben wij in onze refter / vergaderruimte een "mancave" met een aantal flipperkasten. Als klant of leverancier bent u – na afspraak – vanzelfsprekend heel welkom om een matchke te komen flipperen (tenminste als u het niet erg vindt te verliezen).
Adres
Kam 13 / 1
1780 Wemmel
België
Telefoon
+32 (0)2 582 98 50
E-mail
info@vena-contracta.be
Vind ons op